أخبار التعليم

تعرف على موضوع تعبير عن السياحة واهميتها وواجبنا نحو السياح والاماكن السياحية 2022

.Het onderwerp van een nieuwe uitdrukking op elementair toerisme
Het helpt je om de aspecten ervan anders dan normaal op te sommen, aangezien het een van de onderwerpen is waarin in plaats van honderden keren is geschreven, en aangezien het een belangrijk ingrediënt is in elk land, is het de moeite waard om alles wat ermee te maken heeft op een overzichtelijke manier te presenteren. nauwkeurige vorm.

.

Elementen van het onderwerp

Het belangrijkste van het onderwerp expressie is dat het elementen bevat die de ideeën verduidelijken die u erin zult behandelen, en daarom zal ik er enkele aan u presenteren, die u desgewenst kunt aanvullen:

 • Inleiding tot toerisme.

 • Wat is toerisme?

 • Het belang van toerisme.

 • vormen van toerisme.

 • Toerisme en werkgelegenheid.

 • Het politieke doel van toerisme.

 • Ondersteuning van toerisme tussen de staat en het individu.

 • Factoren die het toerisme beïnvloeden.

 • Project van het Nationaal Museum van Beschaving.

 • Onderwerp conclusie.

.Mis het ook niet: onze plicht jegens toeristen uitdrukken met belangrijke elementen

.

Inleiding tot toerisme

Het onderwerp van een nieuwe uitdrukking op elementair toerisme

Toerisme is een van de belangrijkste gebieden in elk land, dat in de eerste plaats gebaseerd is op de esthetische en pittoreske elementen die God de Almachtige eraan schenkt, terwijl de leden van de samenleving het promoten en zelfs vergroten. .

.

Wat is toerisme?

Als we de betekenis van toerisme verbaal behandelen, zullen we ontdekken dat het betekent verhuizen van het ene land naar het andere, terwijl de idiomatische betekenis ervan is om naar buiten te gaan en een wandeling te maken, zowel in het land zelf als daarbuiten, en het prachtige landschap en de monumenten in de landen, en het is vermeldenswaard dat er niet zoiets bestaat als de definitie van toerisme, aangezien het tussen mensen wordt verhandeld.

Toezichthouders op het gebied van toerisme hebben echter zelf een definitie van toeristen erkend, namelijk dat ze een groep mensen zijn die op een plaats binnen of buiten de grenzen van hun eigen staat wonen, in het geval dat de periode langer is dan 24 uur, met als doel van entertainment, wandelen of vakantie.

.

Het belang van toerisme

De componenten van de economie in elk land sinds onheuglijke tijden omvatten toerisme, aangezien het een primaire bron van nationaal inkomen is, in de meeste, zo niet alle, grote landen in wisselende verhoudingen.

Het belang ervan is dat het de glorie en geschiedenis van het land voor de hele wereld aangeeft.Wanneer het toerisme wordt verbeterd, wordt het land beroemd om zijn schoonheid, de grootsheid van zijn erfgoed, of zelfs de schoonheid van de gebruiken en tradities van zijn mensen.

Dit is wat het belang van toerisme aan de economische kant vertegenwoordigt, terwijl het belang aan de individuele en maatschappelijke kant is dat het de trots van zijn leden op hun erfgoed en hun land vergroot.Het werkt ook om het bewustzijn van het belang van erfgoed en zijn oudheid, of een goed begrip van de beschaving en oude geschiedenis van het land en een toename van de cultuur.

.

vormen van toerisme

Toerisme in elk land of land is onderverdeeld in verschillende soorten, die elk individu helpen de juiste manier te kiezen om zijn vakantie met zijn plezier door te brengen, aangezien de vormen van toerisme als volgt variëren:

.

1- Vrije tijdstoerisme

Een van de belangrijkste vormen van toerisme die in de meeste landen bestaan, is het bezoeken van plaatsen die worden gekenmerkt door mooie uitzichten of leuke natuurlijke plaatsen zoals stranden, parken, pretparken en andere.

Het is vermeldenswaard dat Egypte het eerste land is met een groot aantal recreatieve toeristische plaatsen, en Turkije, Maleisië en de Malediven behoren tot de beroemdste landen die dergelijk toerisme ook in een groot percentage aanbieden.

.

2- Cultureel toerisme

Dit type toerisme is gekoppeld aan vervoer om meer te weten te komen over het erfgoed en de beschaving van het land, door archeologische vindplaatsen, musea, tempels en andere pittoreske kastelen te bezoeken, waarbij elke steen de oude beschaving van het land illustreert.

.

3- Medisch toerisme

Een van de soorten reizen waarbij een persoon van het ene land naar het andere of van het ene gouvernement naar het andere verhuist om fysiotherapie te krijgen op de daarvoor bestemde plaatsen, aangezien er veel plaatsen zijn, zoals waterbronnen en medisch zand die helpen bij het verwijderen van het lichaam van pijn en gezondheidsproblemen.

.

4- Sporttoerisme

Reizen om een ​​wedstrijd in een ander land bij te wonen is een van de vormen van toerisme.Uiteindelijk wordt het nationale inkomen van het land verhoogd, door de prijs van wedstrijd- en vliegtickets, en helpt het bij het verkrijgen van een grote hoeveelheid bekendheid, zoals de meeste reizigers zijn door het land toeren om erfgoed- en recreatieplekken te zien, en dus neemt de vraag ernaar toe.

.

5- Religieus toerisme

Wat wordt bedoeld met religieus toerisme is dat het individu van het ene land naar het andere reist om religieuze riten uit te voeren, en dat is het belangrijkste bij het reizen naar het Koninkrijk Saoedi-Arabië om de riten van Umrah en Hajj uit te voeren.

.Mis het ook niet: 17 Introductieonderwerp Essay over toerisme

.

Het verschil tussen meditatietoerisme en bergtoerisme

Er is een verschil tussen twee soorten toerisme, namelijk meditatie en bergbeklimmen, wat als volgt kan worden verduidelijkt:

.meditatie toerisme .bergtoerisme

De selectie van bepaalde plaatsen door specialisten om te ontspannen, en de eerste activiteiten waren in de Dode Zee.

Ontspanningsoefeningen doen op de bergen, of bergsporten.

.

Toerisme en werkgelegenheid

Wat een van ons niet weet, is dat toerisme veel werkgelegenheid zal bieden aan jongeren.

Aangezien dit de behoefte aan hotels, restaurants, winkels en andere plaatsen die hun aanwezigheid in toeristische plaatsen vereisen, toeneemt; Zelfs de transportmiddelen en transportmiddelen nemen toe; Het creëert een investeringsmogelijkheid voor weg- of spoornetwerken.

Hiermee kunnen we zeggen dat toerisme een belangrijk sociaal doel heeft, omdat het het aantal misdaden of problemen die zich in de samenleving verspreiden en een plaag vormen, zou verminderen, aangezien het de belangrijke productieve sector is na industrie en landbouw, en dus het doel om het percentage misdrijven of afwijkingen die in de samenleving bestaan ​​als gevolg van luiheid te verminderen.

.

Het politieke doel van toerisme

Een van de doelen die toerisme in het land bereikt, is dat het bijdraagt ​​aan de interne en externe stabiliteit van het land. Wat wijst op een toename van het aantal toeristen in landen is dat er een groot percentage veiligheid en zekerheid is daar, en dat de wederopbouw en projecten daarin zijn talrijk, vitaal en succesvol, wat betekent dat het geheel helpt om het staatsniveau van alle kanten te verbeteren.

.

Ondersteuning van toerisme tussen de staat en het individu

Het is vermeldenswaard in ons onderwerp dat toerisme steun nodig heeft van beide kanten, de staat en individuen tegelijkertijd, en niet alleen de staat, zoals de meeste mensen behandelen in hun onderwerpen, aangezien de kwestie in solidariteit ligt, zodat landen kunnen krijgen de status die ze wensen, en hieronder bespreken we de rol van elk van hen op limiet:

.

1- Individueel toerisme aanmoedigen

Er zijn enkele plichten die een individu heeft jegens zijn land, om de waarde van het toerisme in het land te vergroten en het te helpen een hoge rang onder de landen te bereiken, namelijk:

 • Vriendelijk omgaan met toeristen en een goede ontvangst, en het vermijden van spot of de stemming die zich op dat moment in die situaties verspreidt.

 • Deelname aan vrijwilligerswerk met betrekking tot het verfraaien van verschillende gebieden in het land of anderen die helpen bij verbetering.

 • Niet storen of doen wat niet is toegestaan ​​in het bijzijn van bezoekers op openbare plaatsen; Niet om een ​​slecht idee van de mensen of gebruiken en tradities te exporteren.

 • Het schoonhouden van straten en openbare plaatsen van afval en andere dingen die een slecht openbaar uiterlijk veroorzaken.

 • Praat op een tactvolle en mooie manier over het land waarin je woont, want het is gewoon praten dat toeristen aantrekt om te bezoeken.

.

2- De rol van de staat

Hoewel het individu een rol speelt bij het verbeteren van het toerisme, ligt de grotere verantwoordelijkheid bij de te bevorderen staat, wat het belang van het volgende is:

 • Het is belangrijk om de procedures voor het binnenkomen en verlaten van het land zonder onverzettelijkheid te vergemakkelijken.

 • Dat borden tussen de wegen worden geplaatst zodat de toerist zijn bestemming kan begrijpen zonder te hoeven vragen en misleid te worden.

 • Beveiliging en veiligheid in het land moeten met alle mogelijke middelen worden geboden.

 • Het verstrekken van de vereiste diensten in alle toeristische plaatsen om een ​​voorname residentie zonder crises te verkrijgen.

 • Verhoogde interesse in het aanstellen van gidsen met ervaring en bewustzijn van het culturele erfgoed en de beschaving van het land om de juiste informatie aan bezoekers over te brengen.

 • Het verstrekken van wetten die iedereen afschrikken die eraan denkt toeristen uit te buiten of op te lichten.

 • Aandacht voor het planten van een aantal bomen en rozen om het esthetische uitzicht van het land te verbeteren en er zorg voor te dragen.

.

Factoren die van invloed zijn op toerisme

Ongeacht de rol van het individu en de samenleving bij het verbeteren van het niveau en percentage van het toerisme, zijn er enkele factoren die ervoor zorgen dat sommige landen meer bezocht worden dan andere, en deze zijn als volgt:

 • .natuurlijke factoren
  : Dat komt tot uiting in het klimaat en de aard van de atmosfeer. Als het matig is, is de kans op het aantrekken van toeristen groter.
 • .Aard van het land
  : Een van de dingen die het toerisme beïnvloeden, is de aard van het land, of het nu bergen of zand is; Omdat het invloed heeft op het aantal luchthavens daar.
 • .toeristische monumenten
  : Een van de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat er een toename is van het percentage bezoekers van het land, hoe meer bezoekers het is in Egypte, hoe hoger het aantal bezoekers.
 • .sociaal
  Onder de items die een toename van het aantal bezoekers veroorzaken, is het vermeldenswaard dat ze in verschillende dingen worden vertegenwoordigd, waaronder gedrag, temperament en spreektaal.

.

Project van het Nationaal Museum van Beschaving

Het onderwerp van een nieuwe uitdrukking op elementair toerisme

Na het succes van de Egyptische regering bij het redden van de tempel van Abu Simbel, Philae en anderen die onder het water van de Nijl zouden zijn verdronken, in samenwerking met UNESCO; In maart 1982 werd het besluit genomen om het Nubische Museum in Aswan en het Nationaal Museum in Caïro op te richten.

Het Museum van Beschaving bevindt zich in Ain Sira, in het hart van het historische Fustat – Oud Caïro, Caïro. De eerste hoeksteen werd erin gelegd in 2002 na Christus, om het eerste museum te zijn dat alleen Egyptische antiquiteiten omvat.

Het omvatte ongeveer 50.000 artefacten die de ontwikkeling van de beschaving en de prestaties van de oude Egyptenaren weerspiegelen. Het is vermeldenswaard dat het 6 verschillende tentoonstellingen omvat over onderwerpen zoals mummies, de Nijl, schrijven, samenleving en cultuur, en anderen.

Het omvatte ook een zaal voor het vertonen van films, conferenties en educatieve lezingen, wat betekent dat het een complete instelling is om de rol van Egypte en de oude beschaving te introduceren, en dit waren de plannen van het Egyptische Ministerie van Toerisme.

Totdat het museum in 2017 gedeeltelijk werd geopend, vooral de tijdelijke tentoonstellingszaal, die een oppervlakte van 1.000 vierkante meter had, totdat het volledig werd geopend en het geweldige project op de derde dag van april 2022 AD werd voltooid om de grootste te worden voorbeeld van de rol van de staat bij het bevorderen van toerisme.

.Mis het ook niet: New Tourism Expression Theme Short with Elements

.

onderwerp conclusie

Uiteindelijk is toerisme de pijler van de vooruitgang of de ineenstorting van landen, dus we moeten behouden wat we hebben van de elementen waarmee God de Almachtige ons heeft begiftigd, en proberen de recreatieve en dienstverlenende plaatsen te vergroten om de snelheid van visitatie.

De onderwerpen van toerisme worden al jaren door studenten geschreven, dus er kan wat herhaling zijn in de manier waarop de ideeën worden verteld, en hoewel de elementen als geheel niet kunnen worden veranderd, moet er een aanraking met ons in zitten.

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

زر الذهاب إلى الأعلى